Over Realitrees

REALITREES zijn exclusieve kunstplanten die vrijwel niet van echt zijn te onderscheiden. In samenspraak met de klant, kantoorinrichter of interieurarchitect worden de planten en bomen op deskundige wijze met de hand vervaardigd en op maat gemaakt. Alle kunstplanten worden met natuurlijke houten, meestal originele, stammen vervaardigd. Zo worden bijvoorbeeld de stammen van dode olijfbomen, door ons opnieuw van blad voorzien, waardoor ze weer echt lijken. Het assortiment bestaat verder uit: Natuurgetrouwe tropische kantoorplanten, qua vorm en maat aangepast aan hun omgeving.

Kunstbomen tot 7 meter hoog, zowel tropische als inheemse soorten. Bonsai gemaakt van originele stammen met kunstzijde blaadjes. Bamboeplanten tot 7 meter hoog. Palmen met natuurstam en kunstzijde palmbladeren. Plantenwanden opgebouwd uit eenvoudig te monteren platen, voorzien van verschillende plantensoorten, die samen een decoratieve groene wand vormen.

Kunstjungle, een compleet oerwoud gemaakt met kunstplanten. Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring met de interieurbeplanting van ruimtes, met diverse bestemmingen. Wij leveren bomen en planten, met of zonder plantenbakken. Onze planten zorgen overal voor een sfeer waarbij mensen zich thuis voelen. Onze werkgebieden zijn o.a. kantoorgebouwen, winkelcentra, zorgcentra, hotels, horecagelegenheden, scholen en private woningen. Wij leveren in heel Europa en daar buiten. Graag brengen wij, bij voldoende interesse, een vrijblijvende offerte bij u uit.

Niek Wendrich | CEO

Wie zijn onze klanten ?

Wij leveren aan vastgoedbeheerders, interieurbeplanters, kantoren, groot handelaren en particulieren. Klanten, die op zoek zijn naar aparte mooie producten van kunstzijde die niemand anders heeft.

Onze passie

Onze passie is sfeer aanbrengen in de ruimten van onze klanten. Aan de behoeften voeldoen als sfeerdecoratie vervaardigen met mooie kunstplanten en kunstbomen die voor hele tijd mee kunnen!